Mr. G.A.G. Warfman

Mr. G.A.G. Warfman
Advocaat

Mr. G.A.G. Warfman
Advocaat sinds: 1994
Afgestudeerd aan:
Rijksuniversiteit Groningen

Rechtsgebieden:

Ingrid Warfman is in het grensgebied opgegroeid en in 1994 beëdigd als advocaat. Tijdens haar studie Nederlands recht in Groningen heeft zij een semester Jura gestudeerd in Tübingen (Duitsland). Als advocaat is zij jarenlang verbonden geweest aan KienhuisHoving advocaten en notarissen te Enschede binnen de praktijkgroepen arbeidsrecht en vastgoed. Als actief lid van de German Desk heeft zij ondernemingen en particulieren geadviseerd en begeleid bij grensoverschrijdend zaken doen.

Aan het Nederlands-Duitse kantoor Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte zijn naast Nederlandse advocaten ook Duitse Rechtsanwälte verbonden. Voor Ingrid een logische stap om haar expertise verder uit te diepen en in te zetten bij Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte.

Ingrid heeft een brede ervaring zowel met het opstellen van overeenkomsten op het gebied van arbeidsrecht en huurrecht, als bij de beëindiging van deze overeenkomsten (vaststellingsovereenkomst of via de rechter). Ook kunt u bij haar terecht voor vragen over zieke werknemers, disfunctionerende werknemers, payrolling, uitzending, ZZP’ers, sociale zekerheid, privacy, reorganisaties, sociale plannen, cao’s, overgang van onderneming en Europese regelgeving. Wat betreft huurrecht kunnen als voorbeelden genoemd worden: overlast veroorzakende huurders, slecht betalende huurders, gedragsaanwijzingen, ontruimingen, gebreken, renovatie-trajecten, sociale plannen, privacy, huurprijswijzigingen en kwalificatievraagstukken 290 en 230-a bedrijfsruimte.

Ingrid werkt nauwgezet, is loyaal en betrokken met oog voor de belangen van haar cliënten en de praktijk. Ingrid streeft samen met haar cliënten naar een passende oplossing voor een juridisch probleem. Indien nodig via de rechter.

Ingrid is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Resort Arnhem (VAARA), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Nederlands-Duitse Advocatenvereniging.