Dijks Leijssen breidt zijn Duitse sectie uit met Doris Klüsener

9 juli 2018
DAKlusener
Rechtsanwältin

Dijks Leijssen breidt zijn Duitse sectie uit met Doris Klüsener

Met ingang van 1 juli jl. is bij Dijks Leijssen Advocaten & Rechtanwälte te Enschede in dienst getreden mevrouw D.A. Klüsener. Hiermee is het team van de Duitse sectie uitgebreid tot drie Rechtsanwälte. Doris Klüsener is een echte grensganger. Zij is geboren en getogen aan de Duits-Nederlandse grens en zij heeft in Münster (WWU), Genève (Université de Genève) en Berlijn (FU) gestudeerd en is sinds 1998 Rechtsanwältin.

Al tijdens haar studie heeft zij zich intensief bezig gehouden met internationale vraagstukken.

Doris is sinds 1998 zowel in Duitsland als in Nederland als advocaat werkzaam en heeft zich vanaf het begin in het Duits-Nederlandse recht gespecialiseerd.

Sinds 2001 is Doris Klüsener „Fachanwältin für Familienrecht“ en zij heeft op het gebied van het Duits-Nederlandse familierecht veelvuldig gepubliceerd. Verder heeft zij in Duitsland specialisatieopleidingen op het gebied van handels- en vennootschapsrecht alsmede erfrecht met succes afgerond.

Haar praktijk is met name gericht op internationaal civiel- en handelsrecht, personen- en familierecht alsmede erfrecht. Doris houdt zich verder bezig met de grensoverschrijdende afwikkeling van letselschade alsmede incasso en tenuitvoerlegging over de grens.

Doris is tweetalig. Zij spreekt vloeiend Duits en Nederlands.