Over Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte

Over Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte heeft geen german desk (een Duitstalige contactpersoon), maar is een volledig Nederlands-Duits kantoor. Waar andere advocatenkantoren vaak slechts losse samenwerkingsverbanden hebben met advocatenkantoren in Duitsland, zijn er bij Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte te Enschede meerdere Duitse advocaten (Rechtsanwälte) werkzaam, die u als cliënt in de Nederlandse taal te woord staan en u ook in de Nederlandse taal schriftelijk adviseren. Daarnaast kunnen de Rechtsanwälte voor u vanuit Enschede uiteraard, indien nodig, in geheel Duitsland procederen. De Rechtsanwälte van ons kantoor zijn ook regelmatig Nederlandse advocaten van dienst middels het voeren van procedures in Duitsland voor hun cliënten.

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte werkt, waar nodig, hecht samen met registeraccountants, belastingadviseurs en notarissen.

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte is gevestigd in een modern geoutilleerde, representatieve, functionele kantoorvilla. Het kantoor is gelegen aan de rand van het centrum te Enschede, is uitstekend bereikbaar en heeft de nodige eigen parkeervoorzieningen.

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte hanteert duidelijke concurrerende en “op maat gesneden” tarieven, die met u als cliënt telkens voorafgaande aan de zaak worden besproken en afgesproken.

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte staat voor uw zaak. Wij maken er een punt van om snel, accuraat en adequaat uw belangen te behartigen. Vandaar ook de punt centraal in ons logo.

Indien uw nieuwsgierigheid is gewekt, schroomt u dan niet om contact op te nemen met Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte en u zich vrijblijvend te laten informeren over datgene wat wij voor u als cliënt kunnen betekenen.

 

Dijks Leijssen Advocaten B.V. te Enschede is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 06045079