Arbeidsrecht

De arbeidsrechtadvocaten van Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte staan zowel werkgevers als werknemers bij in arbeidsconflicten en bij ontslag. Bij ontslagprocedures gaat het zowel om procedures bij de rechtbank als bij het UWV WERKbedrijf. Onze advocaten redigeren en beoordelen tevens arbeidsovereenkomsten. De arbeidsrechtelijke (en vennootschapsrechtelijke) positie van de statutair-directeur vormt een aandachtsgebied waarop in de loop der jaren de nodige expertise is ontwikkeld.

Ten aanzien van grensoverschrijdende, Nederlands-Duitse, arbeidsverhoudingen beschikt ons kantoor over uitzonderlijk veel kennis en ervaring.

Arbeidsrecht advocaten Dijks Leijssen

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte heeft voorts de nodige ervaring op het gebied van collectieve ontslagen. Het gaat dan om procedures waarbij een ontslag voor 20 of meer werknemers aan de orde is. Tijdige advisering door een arbeidsrecht advocaat bij een voorgenomen dan wel dreigend ontslag is van groot belang gelet ook op de vaak grote financiële gevolgen. Neem direct contact op voor een advocaat uit Enschede.

Relevante blogs: